Stoljetna tradicija

> > Tradicija


Drvo je udoban dom. 
Drvo je Jelovica.
Već o
d 1905. godine.Drvo. Ništa na svijetu ne pruža takav osjećaj topline i cjelovitosti kao drvo. Grije nas i štiti. Može se koristiti za izradu krova nad glavom ili kreveta u koji liježemo. Drvo nam omogućava sigurne korake, topli obrok i daje glazbene instrumente najljepšeg zvuka. Drvo se koristi za izgradnju mostova koji spajaju ljude i mjesta te pruža zaštitu od hladnoće. Od svih čuda prirode, drvo je ono za koje su ljudi najviše vezani. Iz tih razloga je, već više od stotinu godina, upravo drvo u središtu naše i vaše priče. 

Proizvodimo drvene proizvode od 1905. godine i ponosimo se svojom tradicijom razvoja i dizajniranja energetski učinkovite građevinske stolarije i kuća. U današnjoj proizvodnji svaki prozor i vrata prolaze kroz tehnološki napredan i precizno nadziran proizvodni proces kojim se osigurava zadovoljavanje najviših standarda energetske učinkovitosti, održivosti i kvalitete života.

Naši su temelji postavljeni na bogatoj tradiciji obrade drva. Istovremeno smo okrenuti i prema budućnosti, posvećujući najveću moguću pažnju brizi za okoliš.

Proizvodimo drvene prozore i ulazna vrata visoke kvalitete od 1905. Naše znanje, istrajnost, inovativnost i stav prema prirodi proizlaze iz duge tradicije. Ponosni smo na povjerenje koje nam ukazuju naši kupci i posvećeni smo održavanju visoke razine povjerenja i pouzdanosti.Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?