Grupa Jelovica


Grupa Jelovica glasi za vodećeg slovenskog proizvođača energetski učinkovitih kuća, prozora i vrata. Svoje proizvode uspješno prodajemo na više od 25 svijetskih tržišta, gdje izvozimo više od polovice proizvodnje. Grupu sačinjavaju četiri tvrtke, koje se bave  proizvodnjom i prodajom energetski učinkovitih kuća, prozora i vrata, te drugih proizvoda koji se ugrađuju u objekta. Grupa ima proizvodnju organiziranu u dvije tvornice, prodajno servisne centre Jelovica širom Slovenije, a od nedavno i na Hrvatskom tržištu.

Tradicija, priroda i kvaliteta u ruhu modernog dizajna


Svaki proizvod Jelovica prolazi kroz tehnološki sofisticiran i pažljivo kontroliran  proces projektiranja, proizvodnje i izbor odabranih prirodnih materijala. Elegantan dizajn i stručno projektiranje, u kombinaciji s inovativnim rješenjima i prirodnim materijalima, daju podrijetlo kućama, prozorima i vratima visoke kvalitete. Moderna tehnologija, kvalitetni materijali i visoki standardi koje Jelovica koristi, garantira zadovoljstvo i najzahtjevnijim kupcima.


Na putu od stoljetne tradicije do vrhunskog proizvođača drvenih kuća, prozora i vrata
Bogata tradicija tvrtke dokazuje, da sa svojim inovacijama dostižemo najviše standarde kvalitete i zahtjeve energetske učinkovitosti. Kao takvi, prepoznati smo na domačem i na međunarodnom tržištu. Grupa Jelovica se u početku prošlog stoljeća počela razvijati iz trgovine drvenom građom, a njeni proizvodi su poznati po visokoj kvaliteti, koja proizlazi iz bogatih iskustava obrade i poznavanja prirodnih zakonitosti drva. Zbog ekoloških i energetski učinkovitih proizvoda, Jelovica zauzima primat, što potvrđuju nagrade koje smo dobili u proteklo vrijeme. 

  • 2009 godine za ekološki proizvod nagrađen je energetski učinkovit prozor Jelovision.
  • Na sajmu DOM 2009 primili smo priznanje »Europska zvijezda« za drveni prozor Jelostar. Priznanje dodjeljuje »Gospodarsko razstavišče in Združenje lesarstva« pri Gospodarskoj komori Slovenije za najbolji proizvod građevinske stolarije u kategorijama vanjske i unutarnje stolarije. 
  • Jelovica je u 2011godini, kao prvi proizvođač montažnih kuća stekla oznaku EC - certifikat o sukladnosti temeljem čega označuje  drvene montažne kuće oznakom CE. Sa CE oznakom Jelovica također označuje prozore, grilje i ulazna vrata.
  • Jelovica je za kvalitetnu montažo građevinske stolarije primila Znak kvalitete u graditeljstvu 2011, kojeg dodjeljuje Gradbeni inštitut ZRMK.
  • Energetsku učinkovitost svojih kuća Jelovica dokazuje sa švicarskim certifikatom Minergie, kojeg smo dobili 2012 godine, za složenu stambenu zgradu sa više etaža.

Vizija grupe Jelovica
Želimo postati vodeči ponuđač modernih kuća i njihovih sastavnih elemenata, koji su energetski učinkoviti, ekološki, jednostavni za održavanje i napravljeni iz ekološki prihvatljivih materijala. Nastojimo kreirati koncept življenja temeljenog na uštedi energije, udobnosti, trajnosti, dobrom osječaju i kvaliteti života. Kroz naše akcije želimo pozitivno utjecati na okoliš u kojem živimo i doprinjeti održivom razvoju društva.
Priču o uspjehu grupe Jelovica želimo nastaviti kao smjernicu razvoja na području energetski učinkovitih kuća, prozora i vrata.


Načela rada
INOVACIJE
Energetski učinkovite montažne kuće, prozore i vrata karakterizira sklad modernog dizajna i revolucionarnih tehnoloških rješenja. Svaki proizvod je rezultat dugogodišnjeg razvoja, dizajna i poštivanja tradicije.
SAVREMENOST
U Jelovici stvaramo moderan, svjež i uz prirodu vezan način života. Naše kuće i građevinsku stolariju odlikuje dizajn u rasponu od rustikalnih, klasičnih do najmodernijih oblika                                                                     
ENERGETSKA UČINKOVITOST
Inovativna tehnološka rješenja na području energetske učinkovitosti u Jelovici su stvarnost, koje nude rješenje u budućnosti.
PRIRODA
Upotrebljavamo prirodne, ekološke materijale i premazne sisteme. Mi razumijemo važnost životne sredine za zdravjle i dobrobit svakog pojedinca. Kuće, prozori i vrata Jelovica proizvedena su iz drva, štoj je prirodni materijal sa mnogo pozitivnih osobina.

Cilji grupe Jelovica
Naš cilj je kupcima osigurati visoko kvalitetne, moderne, energetski učinkovite i ekološke proizvode.Uska suradnja sa priznatim domačim (ZRMK, ZAG) i stranim institucijama (IFT, PTE u Rosenheimu, Inštituta u Gradcu, OTTO GRAF inštituta u Stuttgartu) je dokaz više, da će naši proizvodi udovljiti željama i očekivanjima najzahtjevnijih kupaca. Kvaliteta proizvoda, koju potvrđujemo nagradama i certifikatima, donosi međunarodni certifikat kvalitete kao vodećem proizvođaču građevinske stolarije (ISO9001),  koji obuhvaća kompleten sustav kontrole i vođenja kvalitete od razvoja, nabave, preko proizvodnje do prodaje proizvoda. 
Naš cilj je tudi doseči predanost i zadovoljstvo zaposlenih te razviti njihov osjećaj odgovornost za dostizanje poslovnih rezultata in poštovanja naših vrijednosti. 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?